Idioma original | Inglés |
---|---|
Número de artículo | 1155604 |
Publicación | Frontiers in Nutrition |
Volumen | 10 |
DOI | |
Estado | Publicada - 30 mar 2023 |
ODS de las Naciones Unidas
Este resultado contribuye a los siguientes Objetivos de Desarrollo Sostenible
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En: Frontiers in Nutrition, Vol. 10, 1155604, 30.03.2023.
Producción científica: Contribución a una revista › Artículo › Investigación › revisión exhaustiva
TY - JOUR
T1 - Editorial :
T2 - Low-fat and low-salt cheeses: Technological strategies to improve the nutritional profile and sensory characteristics
AU - Bergamini, Carina
AU - Hynes, Erica
AU - Trujillo, Antonio-José
AU - Perotti, María Cristina
N1 - Funding Information: CB, EH, and MP acknowledge the financial support of Agencia Nacional de Promoción Científica y Tecnológica (ANPCyT), Universidad Nacional del Litoral (UNL), and Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET), Argentina. A-JT acknowledges the Agència de Suport a la Competitivitat de l'Empresa Catalana (ACC1Ó), Generalitat de Catalunya (Spain). Funding Information: This study was supported by the Project PICT 2019-01633 funded by Agencia Nacional de Promoción Científica y Tecnológica (ANPCyT, Argentina), Project CAI+D 2020 N° 50620190100105LI funded by Universidad Nacional del Litoral (UNL, Argentina), and Project PIP 2021/2023 N° 11220200100863CO funded by Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET, Argentina), and R + D + I project “Foods with enhanced nutritional profiles for populations with specific nutritional requirements,” Comunitats RiS3CAT funded by Agència de Suport a la Competitivitat de l'Empresa Catalana (ACC1Ó), Generalitat de Catalunya (Spain).
PY - 2023/3/30
Y1 - 2023/3/30
KW - cheese ripening
KW - low-fat cheeses
KW - low-salt cheeses
KW - nutritional profile
KW - sensory characteristics
KW - technological strategies
U2 - 10.3389/fnut.2023.1155604
DO - 10.3389/fnut.2023.1155604
M3 - Article
C2 - 37063311
SN - 2296-861X
VL - 10
JO - Frontiers in Nutrition
JF - Frontiers in Nutrition
M1 - 1155604
ER -