Grup d'Investigació sobre Pràctica Educativa i Activitat Matemàtica (GIPEAM)

 • Dirección postalMostrar en mapa

  Edif. G5 Adm i despatxos.

  08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

  España

Perfil de la organización

Perfil de la organización

GIPEAM és un grup consolidat estable amb activitat científica altament competitiva en l’àmbit de l’educació matemàtica i de les seves relacions amb la societat i amb la seva millora.
D’acord amb l’àmbit d’especialització, la trajectòria sostinguda i el reconeixement a nivell local i internacional, hem esdevingut un grup pioner únic en el mapa català de recerca. Les nostres línies principals d’estudi són: 1) matemàtica escolar, llengua i aprenentatge; 2) coneixement i formació del professorat de matemàtiques; 3)  modelització matemàtica i resolució de problemes. Des de la Universitat Autònoma de Barcelona i la de Lleida, les investigacions que duem a terme són majoritàriament empíriques i de cicles de disseny, tot i que també som capdavanters en el desenvolupament de contribucions teòriques innovadores sobre, per exemple, els reptes de produir recomanacions per a la pràctica inclusiva i de qualitat basades en la recerca en contextos d’ensenyament i aprenentatge de continguts matemàtics.

Dirección a cargo:

Núria Planas Raig

Líneas de investigación

 • Línias de investigación:
 • Educació matemàtica, llengua i discurs
 • Modelització matemàtica, ensenyament i aprenentatge
 • Desenvolupament professional del professorat de matemàtica
 • Formació de mestres de matemàtiques
 • Pràctiques matemàtiques i pedagògiques d'aula

Objetivos de desarrollo sostenible de las Naciones Unidas

En 2015, los estados miembros de las Naciones Unidas acordaron 17 Objetivos de desarrollo sostenible (ODS) globales para erradicar la pobreza, proteger el planeta y garantizar la prosperidad para todos. Nuestro trabajo contribuye al logro de los siguientes ODS:

 • ODS 4: Educación de calidad

Huella digital

Profundizar en los temas de investigación en los que Grup d'Investigació sobre Pràctica Educativa i Activitat Matemàtica (GIPEAM) está activo. Estas etiquetas de temas provienen de las obras de los integrantes de esta organización. Juntos, forma una huella digital única.

Colaboraciones y áreas de investigación principales de los últimos cinco años

Colaboración externa reciente a nivel de país/territorio. Para consultar los detalles, haga clic en los puntos o