Grup de Recerca d'Estudis d'Història Cultural - GREHC

 • Dirección postalMostrar en mapa

  Edifici B. Campus de la UAB

  08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

  España

Perfil de la organización

Perfil de la organización

El GREHC és un equip d’investigació dedicat des del 2002 a l’anàlisi de l’evolució dels fenòmens religiosos i els intercanvis culturals als espais occidentals i ultramarins de l'època moderna (segles XVI a XVIII) des de la perspectiva dels mitjans de transmisió i des de l'anàlisi dels continguts dels missatges.  Amb diverses línies de recerca actualment vigents, el GREHC aplega investigadors de la UAB dedicats a la història de l'època moderna als escenaris hispànics i ibèrics de la primera globalització i també d’altres investigadors espanyols i estrangers dins el camp principal de la història cultural, religiosa i social. Aquesta tasca col·lectiva i col·laborativa nodreix les activitats del GREHC, tals com l’auspici de tesis doctorals, l’organització de seminaris, col·loquis i congressos i la promoció de publicacions especialitzades

Dirección a cargo:

José Luis Betrán Moya

Líneas de investigación

 • Línias de investigación:
 • Història cultural al periode modern
 • Història de l'Esglèsia a l'Época Moderna
 • Identitats politiques i sociologiques a l'epoca moderna
 • Història del Llibre i la lectura a l'època moderna
 • Estudis inquisitorials

Objetivos de desarrollo sostenible de las Naciones Unidas

En 2015, los estados miembros de las Naciones Unidas acordaron 17 Objetivos de desarrollo sostenible (ODS) globales para erradicar la pobreza, proteger el planeta y garantizar la prosperidad para todos. Nuestro trabajo contribuye al logro de los siguientes ODS:

 • ODS 16: Paz, justicia e instituciones sólidas

Huella digital

Profundizar en los temas de investigación en los que Grup de Recerca d'Estudis d'Història Cultural - GREHC está activo. Estas etiquetas de temas provienen de las obras de los integrantes de esta organización. Juntos, forma una huella digital única.

Colaboraciones y áreas de investigación principales de los últimos cinco años

Colaboración externa reciente a nivel de país/territorio. Para consultar los detalles, haga clic en los puntos o