Grup de Recerca de Física Teòrica UAB/IFAE

 • Dirección postalMostrar en mapa

  Entrada Nord Edifici de Ciències

  08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

  España

Perfil de la organización

Perfil de la organización

El present projecte és la continuació de dos projectes anteriors, amb referències 2014 SGR 1450 i 2017 SGR 01069, amb els quals comparteix força objectius científics estratègics. El grup està
format per investigadors de la UAB i l'IFAE (9 sèniors, 3 postdocs i 7 predocs) i la seva recerca s'estructura en 3 línies subdividides en 9 work packages, tots ells liderats per investigadors reputats.
L'activitat científica del grup durant el període 01/07/17-27/04/22 es pot resumir de la següent manera (utilitzant la base de dades INSPIRE-HEP i sense incloure els articles del Review of Particle Properties en què participem i que acumulen més de 10000 cites):
-Nre. d'articles publicats: 132 (116 en revistas de Q1)
-Nre. de cites rebudes pels articles publicats en revistas de Q1: 3821 (no pas 999 com apareix a la pàg. de dades per a l'avaluació científica del grup)
-Mitjana de cites per article publicat: 33 

Dirección a cargo:

Diego Blas Temiño

Líneas de investigación

 • Línias de investigación:
 • Aspectes teòrics del model estàndard de física de partícules i física del sabor (en el model estàndard de partícules i més enllà).
 • Aspectes teòrics de física més enllà del model estàndard de partícules.
 • Física d'astropartícules, gravitació i cosmologia teòrica.

Huella digital

Profundizar en los temas de investigación en los que Grup de Recerca de Física Teòrica UAB/IFAE está activo. Estas etiquetas de temas provienen de las obras de los integrantes de esta organización. Juntos, forma una huella digital única.

Colaboraciones y áreas de investigación principales de los últimos cinco años

Colaboración externa reciente a nivel de país/territorio. Para consultar los detalles, haga clic en los puntos o