Gregal: Circulació cultural Japó-Corea-Catalunya.

 • Dirección postalMostrar en mapa

  Edifici K

  Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

  España

Perfil de la organización

Perfil de la organización

El Grup de Recerca GREGAL: Circulació Cultural Japó-Corea-Catalunya estudia la circulació global de les produccions culturals i lingüístiques japoneses i sudcoreanes, i el seu impacte a la Catalunya. El grup centra la seva recerca en la producció, difusió i recepció dels fluxos creatius, lingüístics i representacionals que amb el Japó i Corea del Sud com a vectors principals afecten i  transformen la realitat social en processos globalitzadors d'escala transnacional. La recerca del grup ha permès constatar l’increment accelerat de les pràctiques de consum cultural associades a aquest fenomen, així com els seus efectes transformadors en els àmbits socioeconòmic, polític i cultural del país. Aquesta interrelació entre pràctiques i àmbits vertebra les línies de recerca que analitzem com a grup: 1) Producció i Consum cultural: indústries culturals i creatives; 2) Llengua i Traducció: comunitats i expressions identitàries; 3)  Política i Representació: diplomàcia cultural i soft power. 

Dirección a cargo:

Blai Guarné

Líneas de investigación

 • Línias de investigación:
 • Producció i consum cultural: indústries culturals i creatives (Japó / Corea del Sud)
 • Llengua i traducció: comunitats i expressions identitàries (Japó / Corea del Sud)
 • Política i representació: diplomàcia cultural i `soft power' (Japó / Corea del Sud)

Objetivos de desarrollo sostenible de las Naciones Unidas

En 2015, los estados miembros de las Naciones Unidas acordaron 17 Objetivos de desarrollo sostenible (ODS) globales para erradicar la pobreza, proteger el planeta y garantizar la prosperidad para todos. Nuestro trabajo contribuye al logro de los siguientes ODS:

 • ODS 4: Educación de calidad
 • ODS 8: Trabajo decente y crecimiento económico
 • ODS 10: Reducción de las desigualdades
 • ODS 16: Paz, justicia e instituciones sólidas

Huella digital

Profundizar en los temas de investigación en los que Gregal: Circulació cultural Japó-Corea-Catalunya. está activo. Estas etiquetas de temas provienen de las obras de los integrantes de esta organización. Juntos, forma una huella digital única.

Colaboraciones y áreas de investigación principales de los últimos cinco años

Colaboración externa reciente a nivel de país/territorio. Para consultar los detalles, haga clic en los puntos o