Manual dels hàbitats de Catalunya : catàleg dels hàbitats naturals reconeguts en el territori català d'acord amb els criteris establerts pel CORINE biotopes manual de la Unió Europea. Volum III. 2. Aigües continentals.

Jordi Carreras Raurell, Albert Ferré Codina, Josep Vigo, Jaume Cambra, Empar Carrillo, Antoni Curcó Masip, Josep Gesti Perich, Moisès Guardiola Bufí, Andreu Salvat Saladrigas, Lluís Vilar Sais, Catalunya Departament de Territori i Sostenibilitat

Research output: Book/ReportBookResearchpeer-review

Abstract

Edició revisada 2015 ; Edició revisada 2017 ; L'adaptació al nostre territori del catàleg dels biòtops de la Unió Europea (CORINE biotopes manual) va portar a dreçar una llista dels hàbitats existents a Catalunya. El present Manual vol servir per a interpretar-los teòricament i per a poder-los identificar fàcilment en la pràctica. Els volums descriptius, com aquest, comprenen una sèrie de fitxes, corresponents cadascuna a un hàbitat, ordenades i distribuïdes en apartats coincidents amb els subgrups de primer i segon nivell. Cada fitxa presenta, de manera molt sintètica, les característiques més rellevants de l'hàbitat (aspecte, ecologia general, component biòtic, paràmetres d'interès de conservació.) i porta algunes figures il·lustratives i, en la majoria de casos, un petit mapa de distribució. En aquesta nova edició s'han revisat i actualitzat els continguts de la versió anterior (nous mapes, nous paràmetres indicadors de l'interès de conservació, incorporació de la correspondència amb la nova classificació europea EUNIS.) i s'hi han afegit uns pocs hàbitats observats o descrits aquests últims anys.
Original languageUndefined/Unknown
Publication statusPublished - 2018

Cite this