Darreres troballes de prehistòria recent a l'Alt Empordà. Dos assentaments a l'aire lliure: la Serra del Mas Bonet (Vilafant) i els Banys de la Mercè (Capmany). / Darreres troballes de prehistòria recent a l'Alt Empordà. Dos assentaments a l'aire lliure: la Serra del Mas Bonet (Vilafant) i els Banys de la Mercè (Capmany). / Darreres troballes de prehistòria recent a l'Alt Empordà. Dos assentaments a l'aire lliure: la Serra del Mas Bonet (Vilafant) i els Banys de la Mercè (Capmany).

Translated title of the contribution: Darreres troballes de prehistòria recent a l'Alt Empordà. Dos assentaments a l'aire lliure: la Serra del Mas Bonet (Vilafant) i els Banys de la Mercè (Capmany).

R. Rosillo Turrà, A. Palomo Pérez, J. Tarrús Galter, A. Bosch Lloret, F. Antolín, G. Campeny, R. García de Consuegra Medina, J.F. Gibaja Bao, E. García, M. Oliva Poveda, I. Clemente, R. Piqué Huerta, M. Saña

Research output: Contribution to journalArticleResearch

Translated title of the contributionDarreres troballes de prehistòria recent a l'Alt Empordà. Dos assentaments a l'aire lliure: la Serra del Mas Bonet (Vilafant) i els Banys de la Mercè (Capmany).
Original languageMultiple languages
Pages (from-to)41-62
JournalTribuna d'Arqueologia
Publication statusPublished - 1 Jan 2012

Cite this