Projects per year
Personal profile
Expertise related to UN Sustainable Development Goals
In 2015, UN member states agreed to 17 global Sustainable Development Goals (SDGs) to end poverty, protect the planet and ensure prosperity for all. This person’s work contributes towards the following SDG(s):
Education/Academic qualification
Ph. D., Doctorat, Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
Award Date: 1 Jan 2000
Degree, Llicenciat, Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
Award Date: 1 Jan 1994
Fingerprint
- 1 Similar Profiles
Projects
- 7 Finished
-
Bacteris patògens lesionats: metodologies de detecció en aliments
Yuste Puigvert, J., Capellas Puig, M., Mor Mur Francesch, M. & Pla Soler, M. T. R.
6/12/07 → 31/12/09
Project: Research Projects and Other Grants
-
Bacterias patógenas lesionadas: metodologías de detección en alimentos
Yuste Puigvert, J., Capellas Puig, M., Mor Mur Francesch, M., Pla Soler, M. T. R. & Silvia De Lamo Castellví
1/12/07 → 31/07/11
Project: Research Projects and Other Grants
-
Comparació dels efectes microbians i físics-químics provocats per alta pressió isostàtica o ionització en aliments d'origen animal
Mor Mur Francesch, M., Capellas Puig, M., Pla Soler, M. T. R., Yuste Puigvert, J., Farkas, József, Kaffka, K., Mohácsi-Farkas, C. & Mészáros, L.
1/01/02 → 31/12/04
Project: Research Projects and Other Grants
-
Aplicació de la pascalització al procés tecnològic del pernil curat per millorar la textura i la seguretat del producte
Mor Mur Francesch, M., Felipe Cuyàs, X., Quevedo Terre, J. M., Yuste Puigvert, J., Guamis Lopez, B., Clegg, W., Grèbol, Narcís & Monfort, José María
7/11/01 → 7/11/04
Project: Research Projects and Other Grants
-
Evaluación del sistema de envasado Darfresh en alimentos tratados por alta presión isostatica. Propuesta
Mor Mur Francesch, M., Capellas Puig, M., Guamis Lopez, B., Pla Soler, M. T. R. & Yuste Puigvert, J.
2/10/01 → 30/09/02
Project: Research Projects and Other Grants
-
Quantification of mature Listeria monocytogenes biofilm cells formed by an in vitro model: A comparison of different methods
Ripolles-Avila, C., Cervantes-Huaman, B. H., Hascoët, A. S., Yuste, J. & Rodríguez-Jerez, J. J., 16 Jan 2019, In: International Journal of Food Microbiology. 289, p. 209-214Research output: Contribution to journal › Article › Research
29 Citations (Scopus) -
Flow cytometry immunodetection and membrane integrity assessment of Escherichia coli O157: H7 in ready-to-eat pasta salad during refrigerated storage
Subires, A., Yuste, J. & Capellas, M., 3 Jan 2014, In: International Journal of Food Microbiology. 168-169, 168-169, p. 47-56Research output: Contribution to journal › Article › Research › peer-review
20 Citations (Scopus) -
Emerging bacterial pathogens in meat and poultry: An overview
Mor-Mur, M. & Yuste, J., 1 Jan 2010, In: Food and Bioprocess Technology. 3, 1, p. 24-35Research output: Contribution to journal › Review article › Research › peer-review
107 Citations (Scopus) -
Lipid stabiltiy and color of pressure- and heat-treated egg yolk. Role of pH, sodium chloride and antioxidants
Beltren, E., MorMur, M., Yuste, J., Buffa, M. & Pla, R., 1 Jan 2006, In: Food Chemistry. p. -Research output: Contribution to journal › Article › Research
-
Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària. Actualitat, perspectives i reptes
Capellas, M., Fung, D. Y. C. & Yuste, J., 1 Jan 2006, In: Tecnologia i Ciència dels Aliments (TECA). 10, p. 11-16Research output: Contribution to journal › Article › Dissemination