Projects per year
Personal profile
Education/Academic qualification
Ph. D., Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
Award Date: 1 Jan 2000
Degree, Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
Award Date: 1 Jan 1994
Fingerprint
- 6 Similar Profiles
Projects
- 7 Finished
-
Bacterias patógenas lesionadas: metodologías de detección en alimentos
Yuste Puigvert, J., Silvia De Lamo Castellví, Capellas Puig, M., Mor Mur Francesch, M. & Pla Soler, M. T. R.
1/12/07 → 31/07/11
Project
-
Comparació dels efectes microbians i físics-químics provocats per alta pressió isostàtica o ionització en aliments d'origen animal
Mor Mur Francesch, M., Capellas Puig, M., Farkas, József, Kaffka, K., Mohácsi-Farkas, C., Mészáros, L., Pla Soler, M. T. R. & Yuste Puigvert, J.
1/01/02 → 31/12/04
Project
-
Aplicació de la pascalització al procés tecnològic del pernil curat per millorar la textura i la seguretat del producte
Clegg, W., Mor Mur Francesch, M., Felipe Cuyàs, X., Quevedo Terre, J. M., Yuste Puigvert, J., Grèbol, Narcís, Guamis Lopez, B. & Monfort, José María
7/11/01 → 7/11/04
Project
Research output
-
Quantification of mature Listeria monocytogenes biofilm cells formed by an in vitro model: A comparison of different methods
Ripolles-Avila, C., Cervantes-Huaman, B. H., Hascoët, A. S., Yuste, J. & Rodríguez-Jerez, J. J., 16 Jan 2019, In: International Journal of Food Microbiology. 289, p. 209-214Research output: Contribution to journal › Article › Research
16 Citations (Scopus) -
Flow cytometry immunodetection and membrane integrity assessment of Escherichia coli O157: H7 in ready-to-eat pasta salad during refrigerated storage
Subires, A., Yuste, J. & Capellas, M., 3 Jan 2014, In: International Journal of Food Microbiology. 168-169, 168-169, p. 47-56Research output: Contribution to journal › Article › Research › peer-review
15 Citations (Scopus) -
Emerging bacterial pathogens in meat and poultry: An overview
Mor-Mur, M. & Yuste, J., 1 Jan 2010, In: Food and Bioprocess Technology. 3, 1, p. 24-35Research output: Contribution to journal › Review article › Research › peer-review
92 Citations (Scopus) -
Lipid stabiltiy and color of pressure- and heat-treated egg yolk. Role of pH, sodium chloride and antioxidants
Beltren, E., MorMur, M., Yuste, J., Buffa, M. & Pla, R., 1 Jan 2006, In: Food Chemistry. p. -Research output: Contribution to journal › Article › Research
-
Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària. Actualitat, perspectives i reptes
Capellas, M., Fung, D. Y. C. & Yuste, J., 1 Jan 2006, In: Tecnologia i Ciència dels Aliments (TECA). 10, p. 11-16Research output: Contribution to journal › Article › Dissemination