• Entrada Central Edifici de Ciències

   08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

  Accepting PhD Students

  Calculated based on number of publications stored in Pure and citations from PlumX
  1990 …2023

  Research activity per year

  If you made any changes in Pure these will be visible here soon.

  Personal profile

  Research interests

  Doctor en matemàtiques per la Universitat Autònoma de Barcelona (1990), on actualment sóc professor Titular d'Universitat. La meva vida professional s'ha desenvolupat a la UAB, excepte durant tres cursos acadèmics (1990-93) que vaig estar a la Universitat Politècnica de Catalunya.

  He dirigit 6 tesis doctorals i actualment estic realitzant la direcció d'una altra.

  La meva investigació va començar en teoria del potencial i aproximació Lipschitz de funcions solucions d?operadors el·líptics, on la teoria geomètrica de la mesura ha jugat un paper primordial. He contribuït a l'estudi de la regularitat de les funcions quasiregulars i he aportat recentment resultats a l'equació del transport lineal. Els meus resultats que han tingut més impacte a la comunitat matemàtica són els referits a l'estudi de l'anàlisi harmònica sobre espais amb mesures no-doblants. També ha tingut repercussió un resultat sobre la cancel·lació extra dels operadors de Calderón-Zygmund, que en un primer moment anava destinat a les aplicacions quasi-conformes i ha resultat molt útil en l'estudi de l'equació del transport tant lineal com no-lineal . El meu treball de 1998 sobre integració respecte el contingut de Hausdorff també ha estat valorat recentment per la comunitat matemàtica. El 2021 vaig finalitzar la direcció d'una tesi doctoral sobre una àmplia varietat d'equacions de difusió-advecció no lineals, conegudes com a equacions escalars actives. Actualment (2024) codirigeixo una tesi doctoral sobre equacions del transport no lineals, on tècniques d'operadors singulars juguen un paper destacat.

  He publicat a revistes prestigioses segons la comunitat matemàtica: Annals of Mathematics, Duke Math. J., J. Differential Equations, Journal de Mathématiques Pures et Appliquées, Advances in Calculus of Variations, Analysis and PDE.

  Sóc un membre actiu del Seminar on Mathematical Analysis UAB-UB-UPC i mantinc una fluida relació matemàtica amb: A. Clop, J.J. Donaire, X. Massaneda, J. Mateu, A. Nicolau, J. Ortega-Cerdà, J. Verdera X. Tolsa, L. Prat, J. Martín.

  Education/Academic qualification

  Ph. D., Ciencias Matemáticas, Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

  Award Date: 20 Jun 1990

  Degree, Ciencias Matemáticas, Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

  Award Date: 1 Jul 1984

  External positions

  Titular Universidad, Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

  1 Aug 199214 Sept 1993

  TEU, Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

  1 Feb 199231 Jul 1992

  TEU Interino, Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

  8 Oct 199031 Jan 1992

  Ayudante, Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

  1 Oct 19857 Oct 1990

  Fingerprint

  Dive into the research topics where Joan Orobitg Huguet is active. These topic labels come from the works of this person. Together they form a unique fingerprint.
  • 1 Similar Profiles

  Collaborations and top research areas from the last five years

  Recent external collaboration on country/territory level. Dive into details by clicking on the dots or