Grup De Recerca En Arts Escèniques I Musicals En Les Societats Contemporànies (GRAEMUSC)

Organisation profile

Organisation profile

El "Grup de Recerca en Arts Escèniques i Musicals" té l'origen en la unió de dos Grups de Recerca: el GRAE (Grup de Recerca en Arts Escèniques) i el MUSC-Sit (Les Músiques en les Societats Contemporànies). L'objectiu científic del GRAEMUSC se centra en l'estudi global de les arts escèniques i musicals, en la vessant social, política i tecnològica, a partir d'una perspectiva interdisciplinar.
La línia prioritària des de 2009 ha estat l'estudi de la societat de l'espectacle, una trajectòria consolidada i coincident, ara ampliada.
Ens basem en cinc eixos de treball: a) el tractament a les diverses manifestacions escèniques i musicals de problemàtiques compartides: migracions, desigualtats, violències polítiques, drets humans, desmemòries; b) els models escènics europeus envers el context català; c) la projecció internacional de grups, dramaturgs i creadors catalans; d) el paper de les noves tecnologies en

Directed by:

Francesc Cortes Mir

Research lines

  • Research lines:
  • Performing arts and contemporary music
  • Technology and music
  • Music, theatre and city
  • Dramaturgies and stagings

UN Sustainable Development Goals

In 2015, UN member states agreed to 17 global Sustainable Development Goals (SDGs) to end poverty, protect the planet and ensure prosperity for all. Our work contributes towards the following SDG(s):

  • SDG 11 - Sustainable Cities and Communities
  • SDG 16 - Peace, Justice and Strong Institutions

Fingerprint

Dive into the research topics where Grup De Recerca En Arts Escèniques I Musicals En Les Societats Contemporànies (GRAEMUSC) is active. These topic labels come from the works of this organisation's members. Together they form a unique fingerprint.

Collaborations and top research areas from the last five years

Recent external collaboration on country/territory level. Dive into details by clicking on the dots or