Grup de Recerca d'Estudis d'Història Cultural - GREHC

  • Postal addressShow on map

    Edifici B. Campus de la UAB

    08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

    Spain

Organisation profile

Organisation profile

El GREHC és un equip d’investigació dedicat des del 2002 a l’anàlisi de l’evolució dels fenòmens religiosos i els intercanvis culturals als espais occidentals i ultramarins de l'època moderna (segles XVI a XVIII) des de la perspectiva dels mitjans de transmisió i des de l'anàlisi dels continguts dels missatges.  Amb diverses línies de recerca actualment vigents, el GREHC aplega investigadors de la UAB dedicats a la història de l'època moderna als escenaris hispànics i ibèrics de la primera globalització i també d’altres investigadors espanyols i estrangers dins el camp principal de la història cultural, religiosa i social. Aquesta tasca col·lectiva i col·laborativa nodreix les activitats del GREHC, tals com l’auspici de tesis doctorals, l’organització de seminaris, col·loquis i congressos i la promoció de publicacions especialitzades

UN Sustainable Development Goals

In 2015, UN member states agreed to 17 global Sustainable Development Goals (SDGs) to end poverty, protect the planet and ensure prosperity for all. Our work contributes towards the following SDG(s):

  • SDG 16 - Peace, Justice and Strong Institutions

Fingerprint

Dive into the research topics where Grup de Recerca d'Estudis d'Història Cultural - GREHC is active. These topic labels come from the works of this organisation's members. Together they form a unique fingerprint.

Collaborations and top research areas from the last five years

Recent external collaboration on country/territory level. Dive into details by clicking on the dots or