Department of Art and Musicology

 • Postal addressShow on map

  Edifici B

  08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

  Spain

Organization profile

Organisation profile

La història de l’art i la història de la música han estat presents a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) des de la seva creació. El 1970 es va constituir el Departament d’Art, adscrit a la Facultat de Filosofia i Lletres, i el 1985 la Junta de Govern de la UAB va regular el seu règim jurídic. L'any 2009 es va aprovar la seva actual denominació: Departament d’Art i de Musicologia.

El Departament té la finalitat promoure i organitzar la docència i la recerca de les àrees d’Història de l’Art i de Música. En l’àmbit de la docència, coordina els ensenyaments de la seva competència en diverses facultats i titulacions de la UAB, i organitza i desenvolupa programes i estudis de màster i de doctorat. Com a unitat bàsica de recerca, promou i dóna suport a les activitats de recerca i transferència de coneixements del seu personal acadèmic i investigador, edita la revista Locus Amoenus i col·labora en la publicació de la revista Recerca Musicològica

UN Sustainable Development Goals

In 2015, UN member states agreed to 17 global Sustainable Development Goals (SDGs) to end poverty, protect the planet and ensure prosperity for all. Our work contributes towards the following SDG(s):

 • SDG 3 - Good Health and Well-being
 • SDG 4 - Quality Education
 • SDG 5 - Gender Equality
 • SDG 11 - Sustainable Cities and Communities
 • SDG 15 - Life on Land
 • SDG 16 - Peace, Justice and Strong Institutions

Fingerprint

Dive into the research topics where Department of Art and Musicology is active. These topic labels come from the works of this organisation's members. Together they form a unique fingerprint.

Network

Recent external collaboration on country/territory level. Dive into details by clicking on the dots or