Department of Applied Pedagogy

 • Postal addressShow on map

  Edifici G

  08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

  Spain

Organisation profile

Organisation profile

El Departament de Pedagogia Aplicada està constituït per dues unitats departamentals relacionades amb les àrees de coneixement: Didàctica i Organització Escolar i Mètodes d'Investigació i Diagnòstic en Educació. Imparteix docència majoritària a la Facultat de Ciències de l'Educació en els títols de grau i postgrau. També imparteix docència a la Facultat de Lletres (Estudis d'Humanitats), a la de Psicologia (Estudis de Logopèdia) i a la de Dret (Estudis de Criminologia) així com assignatures campus. Participa en la docència i recerca de diversos màsters: els dirigits per la pròpia Facultat i d'altres en col·laboració amb altres departaments de la UAB.

Les principals línies de recerca estan relacionades amb els camps de la formació ocupacional, la formació del professorat, l'alumnat de l'educació obligatòria en risc acadèmic, l'organització educativa, el desenvolupament de les organitzacions educatives, la gestió del canvi a les universitats i organitzacions de formació, l'orientació escolar, l'educació i seguretat viàries, la informàtica i la multimèdia aplicades a l'educació i l'avaluació institucional i d'equips docents.

Compta amb nombrosos convenis amb institucions educatives i empreses en general i realitza nombroses accions de transferència de coneixement. Compta també amb projectes competitius a nivell de la Comunitat catalana, nacionals, europeus i internacionals. Rep demandes d'estades de professorat visitant a nivell internacional i nacional.

UN Sustainable Development Goals

In 2015, UN member states agreed to 17 global Sustainable Development Goals (SDGs) to end poverty, protect the planet and ensure prosperity for all. Our work contributes towards the following SDG(s):

 • SDG 3 - Good Health and Well-being
 • SDG 4 - Quality Education
 • SDG 5 - Gender Equality
 • SDG 7 - Affordable and Clean Energy
 • SDG 8 - Decent Work and Economic Growth
 • SDG 10 - Reduced Inequalities
 • SDG 11 - Sustainable Cities and Communities
 • SDG 12 - Responsible Consumption and Production
 • SDG 16 - Peace, Justice and Strong Institutions

Fingerprint

Dive into the research topics where Department of Applied Pedagogy is active. These topic labels come from the works of this organisation's members. Together they form a unique fingerprint.

Collaborations and top research areas from the last five years

Recent external collaboration on country/territory level. Dive into details by clicking on the dots or