Department of Microelectronics and Electronic Systems

 • Postal addressShow on map

  Edifici Q

  08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

  Spain

Organisation profile

Organisation profile

El Departament de Microelectrònica i Sistemes Electrònics (MiSE) va ser creat l'any 2005 a partir de la Unitat de Microelectrònica: Disseny de Circuits Integrats de l'antic Departament d'Informàtica i té per objectius principals impartir docència i desenvolupar recerca i innovació en els àmbits en que és competent.

El Departament està adscrit a l'Escola d'Enginyeria en la que realitza la seva activitat docent majoritària de grau i màster, activitat que està centrada en l'àmbit de la Microelectrònica i Sistemes Electrònics. L'activitat docent principal la imparteix en els graus d'Enginyeria Informàtica, Enginyeria Electrònica de Telecomunicació, Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació, Enginyeria de Dades, Gestió de Ciutats Intel·ligents i Sostenibles i Gestió Aeronàutica i en el màster oficial d'Enginyeria de Telecomunicació. Tanmateix el Departament participa en el programa de doctorat en Enginyeria Electrònica i de Telecomunicacions (acreditat en progrés cap a l’excel·lència).

El Departament està format per uns 40 membres entre personal acadèmic, estudiants de postgrau i personal d'administració i serveis. El reglament del Departament estipula que el Consell del Departament és l'òrgan màxim de decisió, que delega la gestió ordinària en la Comissió Executiva del Departament.

A nivell de recerca i innovació, el Departament participa en projectes europeus, estatals, autonòmics i realitza col·laboracions i convenis amb altres administracions i empreses tant nacionals com estrangeres.

UN Sustainable Development Goals

In 2015, UN member states agreed to 17 global Sustainable Development Goals (SDGs) to end poverty, protect the planet and ensure prosperity for all. Our work contributes towards the following SDG(s):

 • SDG 3 - Good Health and Well-being
 • SDG 7 - Affordable and Clean Energy
 • SDG 9 - Industry, Innovation, and Infrastructure
 • SDG 11 - Sustainable Cities and Communities

Fingerprint

Dive into the research topics where Department of Microelectronics and Electronic Systems is active. These topic labels come from the works of this organisation's members. Together they form a unique fingerprint.

Collaborations and top research areas from the last five years

Recent external collaboration on country/territory level. Dive into details by clicking on the dots or