Cos i Textualitats: autories i subjectivitats en construcció

Organisation profile

Organisation profile

El cos és la seva representació com a ens biològic, social, i espiritual. Més que mai, les individualitats ens obliguen a re-formular-nos en l’espai que habitem. La identitat és un lloc que s’articula principalment com a sinèrgia de gènere, ètnia, classe i sexualitat que els subjectes conformen a partir dels discursos culturals; el text que resulta de la inscripció i reinscripció bio-política que genera un  concepte d’autoria sobre una plataforma textuada.
Esdevé no una evidència sinó una interpretació, una lectura possible (e impossible), és a dir, un àmbit de debat i discussió que centra  l'activitat de recerca del grup: l’anàlisi cultural del cos com a  construcció genèric-sexual del subjecte, les seves representacions, usos i significats en un ampli ventall de textualitats verbals i no verbals, subjectes individuals i socials, ens humans i trans-humans. Ens interessa el cos, la seva pulsió interna, els seus límits biològics, socials i humans.

Directed by:

Carme Font Paz

Research lines

  • Research lines:
  • Gender and Authorship
  • LGBT+
  • Biopolitics and body and gender technologies
  • Archive and Cultural Heritage
  • Femicide

Fingerprint

Dive into the research topics where Cos i Textualitats: autories i subjectivitats en construcció is active. These topic labels come from the works of this organisation's members. Together they form a unique fingerprint.

Collaborations and top research areas from the last five years

Recent external collaboration on country/territory level. Dive into details by clicking on the dots or