Catalonia Musical Heritage: IFMuC - ICMuC

 • Postal addressShow on map

  Edif. B; C/ de la Fortuna

  08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

  Spain

Organisation profile

Organisation profile

Catalunya posseeix un riquíssim llegat de repertori musical que es conserva en nombrosos fons de partitures d’arxius, biblioteques, museus i centres de documentació distribuïts arreu del mapa del seu territori, per això l’objectiu d’IFMuC és dur a terme la catalogació d’aquests fons per facilitar l’accés a la descripció dels seus continguts.

El repertori compositiu objecte de les catalogacions es presenta reunit a través de les col·leccions «manuscrits d’autor» (Au), «manuscrits anònims» (An), «llibres corals» (LC), «llibres de faristol» (LF) i «impresos» (Imp), les quals es poden consultar gràcies als catàlegs impresos de la col·lecció Inventaris dels Fons musicals de Catalunya i als respectius registres informatitzats en la Base de Dades IFMuC, de lliure accés.

A mesura que el projecte avança, IFMuC confecciona i manté, amb una periodicitat anual, un Cens de fons musicals de Catalunya.

Research lines

 • Research lines:
 • Catalogació dels fons musicals conservats en arxius, biblioteques i centres de documentació de Catalunya
 • Catalogació de les obres d'art amb iconografia musical conservades als museus de Catalunya
 • Estudi i edició del repertori compositiu dels mestres catalans antics dels segles XV al XIX

Fingerprint

Dive into the research topics where Catalonia Musical Heritage: IFMuC - ICMuC is active. These topic labels come from the works of this organisation's members. Together they form a unique fingerprint.