AGAPP-Anàlisi, gestió i avaluació de polítiques públiques

  • Postal address

    Edifici B, Campus UAB

    08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

    Spain

Organization profile

Organisation profile

En un entorn social en mutació, les institucions públiques topen amb enormes dificultats per realitzar amb èxit la seva missió. Des del grup AGAPP, situat a l’Institut de Govern i Polítiques Públiques de la UAB, fem recerca per conèixer i comprendre el funcionament de les administracions. Apliquem l’òptica de la innovació, tant en la identificació de les problemàtiques a abordar, com en el disseny de les formes d’intervenció i avaluació de les polítiques, assegurant la transferència del coneixement creat i treballant per millorar el rendiment del sector públic i del sistema polític democràtic.

Les àrees de recerca en què treballem inclouen: Polítiques Públiques, Administració i Gestió Pública, Governança, Innovació, Avaluació, Polítiques Socials, Polítiques Mediambientals, Polítiques d’Immigració, Polítiques d’Igualtat, Polítiques de Reforma Administrativa, Polítiques Educatives, Polítiques de l’Ensenyament Superior, Polítiques Culturals, Govern i Administració Local.

Aquest grup de recerca està format per investigadors/es i docents del Departament de Ciència Política i Dret Públic (Unitat de Ciència Política i de l’Administració) i del Departament de Sociologia, tots dos de la UAB, i de l’Àrea de Ciència Política del Departament de Dret Públic de la Universitat de Girona.

Fingerprint

Dive into the research topics where AGAPP-Anàlisi, gestió i avaluació de polítiques públiques is active. These topic labels come from the works of this organisation's members. Together they form a unique fingerprint.

Network

Recent external collaboration on country/territory level. Dive into details by clicking on the dots or