XVII workshop "Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària"

Marta Capellas Puig, Josep Yuste Puigvert

Producció científica: Contribució a una revistaArticleDivulgació

Resum

Del 20 al 23 de novembre de 2018, tingué lloc el XVII workshop sobre Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària (MRAMA), a la Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB; Bellaterra, Cerdanyola del Vallès), dirigit per la Dra. Marta Capellas Puig i el Dr. Josep Yuste Puigvert, professors de Ciència i Tecnologia dels aliments, i organitzat pel Centre d'Innovació, Recerca i Transferència en Tecnologia dels Aliments (CIRTTA) i el Departament de Ciència animal i dels aliments de la UAB. Celebrat anualment, el workshop MRAMA, d'un contingut aplicat i de futur, amplia i difon els coneixements teòrics i pràctics sobre mètodes innovadors per detectar, comptar, aïllar i caracteritzar ràpidament els microorganismes, i els seus metabòlits, habituals en els aliments i l'aigua.
Títol traduït de la contribucióXVII workshop "Métodos rápidos y automatización en microbiología alimentaria"
Idioma originalCatalan
Pàgines (de-a)0001-3
Nombre de pàgines3
RevistaUAB Divulga
Estat de la publicacióPublicada - 2019

Com citar-ho