Taller Internacional de Microbiologia Alimentària

Josep Yuste Puigvert, Marta Capellas Puig

Producció científica: Contribució a una revistaArticleDivulgació

Resum

Del 20 al 23 de novembre de 2007, tingué lloc el VI workshop sobre Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària (MRAMA), a la sala d'actes de la Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB; Bellaterra, Cerdanyola del Vallès), dirigit pels Drs. Marta Capellas Puig i Josep Yuste Puigvert, professors de Tecnologia dels aliments, i organitzat pel Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CERPTA) i el Departament de Ciència animal i dels aliments de la UAB. Celebrat anualment, el workshop MRAMA, d'un contingut aplicat i de futur, amplia i difon els coneixements teòrics i pràctics sobre mètodes innovadors per detectar, comptar, aïllar i caracteritzar ràpidament els microorganismes habituals en els aliments i l'aigua.
Títol traduït de la contribucióTaller Internacional de Microbiología Alimentaria
Idioma originalCatalan
Pàgines (de-a)0001-2
Nombre de pàgines2
RevistaUAB Divulga
Estat de la publicacióPublicada - 2007

Com citar-ho