Resum
Un article científic publicat al número de juliol de la revista anglesa Journal of Epidemiology and Community Health suggereix que pot existir una relació entre la ingesta de productes lactis i l'aparició de mutacions en un gen important al càncer de pàncrees, un dels tumors amb pitjor supervivència, les causes del qual són poc conegudes. El treball de recerca també va observar un efecte beneficiós de la ingesta de vitamina E. Es tracta del primer estudi a nivell mundial sobre la relació entre dieta i mutacions adquirides al gen K-ras en el càncer de pàncrees, així com de l'estudi més gran que s'ha realitzat a nivell internacional amb informació medioambiental, molecular i genètica al càncer de pàncrees.
| Títol traduït de la contribució | Posible relación entre los lácteos y las mutaciones de un gen cancerígeno |
|---|---|
| Idioma original | Català |
| Pàgines (de-a) | 0001-2 |
| Nombre de pàgines | 2 |
| Revista | UAB Divulga |
| Estat de la publicació | Publicada - 2007 |