Possible relació entre el consum de lactis i la mutació d'un gen cancerigen

Producció científica: Contribució a revistaArticleDivulgació

Resum

Un article científic publicat al número de juliol de la revista anglesa Journal of Epidemiology and Community Health suggereix que pot existir una relació entre la ingesta de productes lactis i l'aparició de mutacions en un gen important al càncer de pàncrees, un dels tumors amb pitjor supervivència, les causes del qual són poc conegudes. El treball de recerca també va observar un efecte beneficiós de la ingesta de vitamina E. Es tracta del primer estudi a nivell mundial sobre la relació entre dieta i mutacions adquirides al gen K-ras en el càncer de pàncrees, així com de l'estudi més gran que s'ha realitzat a nivell internacional amb informació medioambiental, molecular i genètica al càncer de pàncrees.
Títol traduït de la contribucióPosible relación entre los lácteos y las mutaciones de un gen cancerígeno
Idioma originalCatalà
Pàgines (de-a)0001-2
Nombre de pàgines2
RevistaUAB Divulga
Estat de la publicacióPublicada - 2007

Com citar-ho