New neuropsychological variables proposed to establish the severity of eating disorders

Títol traduït de la contribució: Proposen incorporar noves variables neuropsicològiques per establir la gravetat de trastorns de la conducta alimentària

Producció científica: Contribució a una revistaArticleDivulgació

Resum

Un equip de recerca de la UAB i l'IDIBELL alerta que la classificació del DSM-5 podria no reflectir adequadament la severitat dels trastorns de la conducta alimentària des d'una perspectiva neurocognitiva. A partir d'un estudi realitzat amb 161 pacients, els investigadors proposen incorporar altres criteris, com ara la durada i la flexibilitat cognitiva, per valorar els trastorns d'anorèixa nerviosa, bulímia nerviosa i trastorn per afartament.
Títol traduït de la contribucióProposen incorporar noves variables neuropsicològiques per establir la gravetat de trastorns de la conducta alimentària
Idioma originalMultiple languages
Pàgines (de-a)1-2
Nombre de pàgines2
RevistaUAB Divulga
NúmeroJanuary 2024
Estat de la publicacióPublicada - 10 de gen. 2024

Fingerprint

Navegar pels temes de recerca de 'Proposen incorporar noves variables neuropsicològiques per establir la gravetat de trastorns de la conducta alimentària'. Junts formen un fingerprint únic.

Com citar-ho