L'agricultura ecològica potencia la biodiversitat i la vegetació espontània de vinyes mediterrànies

Roser Rotchés-Ribalta, Joan Marull, Joan Pino i Vilalta

Producció científica: Contribució a revistaArticleDivulgació

Resum

Investigadors del CREAF i la UAB han realitzat un estudi per avaluar els efectes contrastats de la gestió convencional i ecològica en sis vinyes del Penedès. Els resultats revelen que les vinyes sota gestió ecològica mostren una riquesa més gran d'espècies vegetals amb diferents estratègies adaptatives. Aquest enfoc sostenible marca una pauta per a un futur més ecològic en la viticultura mediterrània.
Títol traduït de la contribucióLa agricultura ecológica potencia la biodiversidad y la vegetación espontánea de viñedos mediterráneos
Idioma originalCatalà
Pàgines (de-a)0001-2
Nombre de pàgines2
RevistaUAB Divulga
Estat de la publicacióPublicada - 2024

Fingerprint

Navegar pels temes de recerca de 'L'agricultura ecològica potencia la biodiversitat i la vegetació espontània de vinyes mediterrànies'. Junts formen un fingerprint únic.

Com citar-ho