La transició nutricional en tres societats de caçadors-recol·lectors contemporànies

Producció científica: Contribució a revistaArticleDivulgació

Resum

Algunes societats de caçadors-recol·lectors estan experimentant una transició nutricional ja que, a causa de la integració de l'economia de mercat i els seus efectes, s'introdueixen aliments processats en les seves dietes i per tant, augmenta el seu consum d'olis, greixos i sucres. És per això que en aquest estudi, s'analitza la disponibilitat, origen i accessibilitat dels aliments en tres societats caçadores-recol·lectores amb incorporació de mercat. Els resultats mostren una dieta majoritàriament dependent del bosc encara que es destaca un accés creixent a productes del mercat provocant aquesta transició nutricional.
Títol traduït de la contribucióLa transición nutricional en tres sociedades de cazadores-recolectores contemporáneas
Idioma originalCatalà
Pàgines (de-a)0001-2
Nombre de pàgines2
RevistaUAB Divulga
Estat de la publicacióPublicada - 2019

Fingerprint

Navegar pels temes de recerca de 'La transició nutricional en tres societats de caçadors-recol·lectors contemporànies'. Junts formen un fingerprint únic.

Com citar-ho