Efecto del sistema de aturdimiento sobre la calidad de la canal y de la carne en corderos

Pedro Rodríguez, Maria Angels Oliver Pratsevall, Francisco Javier Manteca Vilanova, Antoni Dalmau Bueno, Antonio Velarde Calvo

Producció científica: Capítol de llibreCapítolRecercaAvaluat per experts

Idioma originalEspanyol
Títol de la publicacióXXXI Jornadas Científicas y X Internacionales de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia (SEOC): Zamora, 20-22 de septiembre de 2006
EditorsLuis Fernando de la Fuente Crespo, Mariano Herrera García, José Alfonso Abecia Martínez, María Jesús Alcalde Aldea, María Dolores Carro, Juan Francisco García Marín, Carlos Gonzalo Abascal, Valentín Pérez Pérez, Cristòfol Peris Ribera, Luis Anel Rodríguez, Luis Antonio Rodríguez Ruiz
Pàgines93-96
Nombre de pàgines3
Estat de la publicacióPublicada - 2006

Com citar-ho