Técnicas avanzadas para la aplicación de los moduladores espaciales de luz de cristal líquido nematico a la formación y procesado de imagenes

  • Yzuel Gimenez, Josefa (Investigador/a principal)
  • López Coronado, Octavi (Investigador/a contractat/da)
  • Márquez Ruiz, Andrés (Investigador/a contractat/da)
  • Campos Coloma, Juan Ignacio Pedro (Investigador/a)
  • Escalera Merino, Juan Carlos (Investigador/a)
  • Mateos Álvarez, Felipe (Investigador/a)

Detalls del projecte

Description

L'objectiu general del projecte és l'estudi i caracterització de dos tipus de materials (pantelles de cristall líquid neumàtiv i fotopolimerosw) així com les seves aplicacions al procés de imàtges. Aquests materials presentan característiques diferents en la capacitat de modulación d'amplitud i fase, el canvi de l'estat de polarització i resolució. S'utilitzaran per generar elements óptics difractius: lents, hologrames geaneradors per ordinador que realitzin la funció de filtres en un procés de reconeixement y màscares de fase per codificar i encriptar informació. S'estudiaran diferents aplicacions d'aquests dispositius al procés de imatges: 1)Reconeixement óptic d'objectes en color. Eds considerarà la informació del color com una tercera dimensió i es generalizaran les operacions de reconeixement de formes i desseny de filtres.2)Classificació de textures. S'utilitzará un sistema il·luminat amb llum blanca per realitzar un procés en paral·lel(3 canals simultàneament). 3) Memòries optiques per emmagatzemar bancs de filtres. S'utilitzarà l'efecte de volum par emmagatzemar diferents hologrames. S'analitzarà la capacitat d'emmagatzemar i s'0optimitzarà el procès de registre.4) Sistemes d'encriptació per seguritat. S'estudiarà un mètode per encriptar la informació. La senyal registrada es detectarà mitjançant un correlador. 5) Generació de xarxes de polarització. S'estudiarà de forma teòrica les propietats de difracció de xarxes de polarització i s'implementaran físicament en els diferents materials.
EstatusAcabat
Data efectiva d'inici i finalització19/12/0019/12/03

Socis col·laboradors

Fingerprint

Explora els temes de recerca tractats en aquest projecte. Les etiquetes es generen en funció dels ajuts rebuts. Juntes formen un fingerprint únic.