Study of functionality, nutritional and safety aspects of liquid foods, liquid food preparations and cosmetics processed by ultr-high pressure homogenisation (FUNENTECH)

Detalls del projecte

Descripció

No hi ha resum disponible
EstatusAcabat
Data efectiva d'inici i finalització1/09/0931/08/11

Socis col·laboradors

  • Université de Montpellier II (Soci del projecte)
  • Max Rubner-Institut (MRI), Bundesforschungsinstitut für Ernährung und Lebensmittel (Soci del projecte)
  • Stansted Fluid Power Ltd (Soci del projecte)
  • Nectina, S.A. (Soci del projecte)
  • NAHO COSMETICS SARL (Soci del projecte)
  • Ab-biotics (Soci del projecte)

Finançament

  • Comissió Europea (CE): 1.166.620,00 €

Fingerprint

Explora els temes de recerca tractats en aquest projecte. Les etiquetes es generen en funció dels ajuts rebuts. Juntes formen un fingerprint únic.