Revalorización de la producción artesanal de quesos y productos lácteos fermentados.

Detalls del projecte

Description

Resum no disponible en aquesta llengua.
EstatusAcabat
Data efectiva d'inici i finalització1/01/0931/12/12

Socis col·laboradors

  • Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) (guia)
  • Sense entitat (Soci projecte)
  • Universidad de Zulia (Soci projecte)
  • Asociación Española de Queseros Artesanos del Estado Español (Soci projecte)
  • Universidad de Costa Rica (UCR) (Soci projecte)
  • Universidad Autonoma de Nuevo León (UANL) (Soci projecte)
  • Universidad de la República, Uruguay (Soci projecte)
  • Universidad Nacional de Luján (UNLu) (Soci projecte)
  • Centro de Gestión Tecnológica (Soci projecte)

Fingerprint

Explora els temes de recerca tractats en aquest projecte. Les etiquetes es generen en funció dels ajuts rebuts. Juntes formen un fingerprint únic.