Revalorización de la producción artesanal de quesos y productos lácteos fermentados.

  • Guamis Lopez, Buenaventura (PI)
  • Bonafina, Rubén (Investigador/a)
  • Briñez, wilfido (Investigador/a)
  • Buffa Dunat, Martin Nicolas (Investigador/a)
  • Conejero, Jordi (Investigador/a)
  • Cortés, Marianela (Investigador/a)
  • Gervilla Fernández, Ramón (Investigador/a)
  • Hernandez Herrero, M. Manuela (Investigador/a)
  • López Cabanillas, Manuel (Investigador/a)
  • López Pedemonte, Tomás Julio (Investigador/a)
  • Marchesotti, Fabián Carlos (Investigador/a)
  • Quevedo Terre, Joan Miquel (Investigador/a)
  • Roig Sagues, Artur Xavier (Investigador/a)
  • Saavedra, Carola (Investigador/a)
  • Trujillo Mesa, Antonio José (Investigador/a)

Detalls del projecte

Descripció

Resum no disponible en aquesta llengua.
EstatusAcabat
Data efectiva d'inici i finalització1/01/0931/12/12

Socis col·laboradors

  • Sense entitat (Soci del projecte)
  • Universitat del Zulia (LUZ) (Soci del projecte)
  • Asociación Española de Queseros Artesanos del Estado Español (Soci del projecte)
  • Universidad de Costa Rica (Soci del projecte)
  • Universidad Autonoma de Nuevo León (Soci del projecte)
  • Universitat de la República (UdelaR) (Soci del projecte)
  • Universidad Nacional de Luján (UNLu) (Soci del projecte)
  • Centro de Gestión Tecnológica (Soci del projecte)

Finançament

  • Programa Iberoamericano de Ciencia y Tecnología para el Desarrollo (CYTED): 35.000,00 €

Fingerprint

Explora els temes de recerca tractats en aquest projecte. Les etiquetes es generen en funció dels ajuts rebuts. Juntes formen un fingerprint únic.