Quality and safety of feeding fats obtained from waste or by-products from the food chain (FEEDING FATS SAFETY)

Detalls del projecte

Description

No hi ha resum disponible
EstatusAcabat
Data efectiva d'inici i finalització1/01/0531/03/08

Socis col·laboradors

  • Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
  • Universitat de Barcelona (UB) (Coordinador) (guia)
  • Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) (Soci projecte)
  • Gestione Silo S.r.l. (Soci projecte)
  • Stazione Sperimentale per le Industrie degli Oli e dei Grassi (SSOG) (Soci projecte)
  • Swedish University of Agricultural Sciences (SLU) (Soci projecte)
  • Alma Mater Studiorum – Università di Bologna (UniBo) (Soci projecte)
  • Université de Bordeaux I (Soci projecte)
  • Universitat Politècnica de València (UPV) (Soci projecte)

Finançament

  • Comissió Europea (CE): 1.370.000,00 €

Fingerprint

Explora els temes de recerca tractats en aquest projecte. Les etiquetes es generen en funció dels ajuts rebuts. Juntes formen un fingerprint únic.