Detalls del projecte
Descripció
En els remugants la resposta productiva a la suplementació proteica depèn de les característiques de la dieta base i del suplement, i de la seva influència sobre l'aportació de proteïnes al duodè, tant d'origen microbià com dietètic. La contribució d'ambdues fraccions proteiques varia en funció de la magnitud i de la cinètica de la fermnatació dels hidrats de carboni i de les proteïnes de la dieta. Aquests factors han estat escassament valorats sota la influència de les extremes condicions de remugament imperants en el sistema d'enceball intensiu de vedelles. El projecte pretén estudiar la influència que té l'adequació dels ritmes de degradació de diferents fonts d'hidrats de carboni i proteïna sobre el metabolisme de remugament i el flux de proteïna al duodè mitjançant estudis de fermentació contínua "in vitro" i proves "in vivo" amb vedelles canulades en rumen i duodè. Les combinacions
Estatus | Acabat |
---|---|
Data efectiva d'inici i finalització | 7/06/94 → 7/06/97 |
Socis col·laboradors
- Universidad de Zaragoza (UNIZAR) (Coordinador)
Finançament
- Comisión Interministerial de Ciencia y Tecnología (CICYT): 37.503,20 €
Fingerprint
Explora els temes de recerca tractats en aquest projecte. Les etiquetes es generen en funció dels ajuts rebuts. Juntes formen un fingerprint únic.