Detalls del projecte
Descripció
Resum no disponible.
Acrònim | OPEN2PRESERVE |
---|---|
Estatus | Acabat |
Data efectiva d'inici i finalització | 1/03/18 → 31/12/21 |
Socis col·laboradors
- Pau Costa Foundation (Soci del projecte)
- Instituto Navarro de Tecnologías e Infraestructuras Agroalimentarias, S.A. (Soci del projecte)
- Chambre d'agriculture des Pyrénées Atlantiques FR (Soci del projecte)
- Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) (Soci del projecte)
- Société d' Elevage des Pyrénées Orientales (Soci del projecte)
- Junta de Andalucía (Soci del projecte)
- Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro (UTAD) (Soci del projecte)
- Centre National de la Recherche Scientifique (CNRS) (Soci del projecte)
- Instituto Politécnico de Bragança (Soci del projecte)
- Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) (Soci del projecte)
- Centro tecnolóxico da carne (Soci del projecte)
- Universidad de Navarra (Coordinador) (guia)
- Universidade de Santiago de Compostela (USC) (Soci del projecte)
Finançament
- Comissió Europea (CE): 1.726.000,00 €