Microsenseors-based system for automatic process control in a food industry

    Detalls del projecte

    Descripció

    L'objectiu global d'aquest projecte va ser dissenyar i desenvolupar una sèrie de microsensors químics basats en un sistema modular per al monitoratge de l'aliment en condicions de tractaments industrials, aplicant-los dins d'un sistema de control automàtic de procés en la indústria làctia, i de forma específica en el processat de llet i derivats lactis. El nostre grup d'investigació participa en aquest projecte conjuntament amb uns altres set grups d'especialistes en microelectrònica, enginyeria de comunicacions, automatitzacions d'equips, fabricació i instal·lacions de plantes de tractaments de productes lactis
    EstatusAcabat
    Data efectiva d'inici i finalització15/11/9715/08/00

    Socis col·laboradors

    • FIBOSA, S.A. (Soci del projecte)
    • Central Research Laboratories Limited (Coordinador) (guia)

    Finançament

    • Direcció-General III Indústria: 2.505.020,00 €

    Fingerprint

    Explora els temes de recerca tractats en aquest projecte. Les etiquetes es generen en funció dels ajuts rebuts. Juntes formen un fingerprint únic.