Detalls del projecte
Description
L'objectiu global d'aquest projecte va ser dissenyar i desenvolupar una sèrie de microsensors químics basats en un sistema modular per al monitoratge de l'aliment en condicions de tractaments industrials, aplicant-los dins d'un sistema de control automàtic de procés en la indústria làctia, i de forma específica en el processat de llet i derivats lactis. El nostre grup d'investigació participa en aquest projecte conjuntament amb uns altres set grups d'especialistes en microelectrònica, enginyeria de comunicacions, automatitzacions d'equips, fabricació i instal·lacions de plantes de tractaments de productes lactis
Estatus | Acabat |
---|---|
Data efectiva d'inici i finalització | 15/11/97 → 15/08/00 |
Socis col·laboradors
- Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
- FIBOSA, S.A. (Soci projecte)
- Central Research Laboratories Limited (Coordinador) (guia)
Finançament
- Direcció General III Indústria: 2.505.020,00 €
Fingerprint
Explora els temes de recerca tractats en aquest projecte. Les etiquetes es generen en funció dels ajuts rebuts. Juntes formen un fingerprint únic.