Integrating innovative TECHnologies along the value Chain to improve small ruminant welfARE management’ — "TechCare"

Detalls del projecte

Description

TechCare és un projecte d'enfocament multi-actor amb l'objectiu de desenvolupar models de negoci adequats mitjançant tecnologies innovadores
millorar la gestió del benestar per a tots els sistemes de remuntadors petits de la UE, per permetre a les parts interessades triar el benestar dels animals
productes. Els SR desenvolupen un paper socioeconòmic clau a Europa, especialment en entorns difícils on són innovadors la tecnologia no s’implanta gaire. Sovint, els SR són gestionats com a ramat, permetent que només hi hagi estat mitjà de benestar considerada. Les tecnologies innovadores són una oportunitat única per supervisar i millorar la gestió del benestar de la SR a la web nivell individual o de ramat / ramat, al llarg de la cadena de valor.
Basat en l'estat de la tecnologia del benestar SR, TechCare emprendrà un enfocament multi-actor per encapsular els grups d'interès expectatives en termes de benestar i tecnologies innovadores i proporcionar-los solucions adaptades en un co-disseny plantejament. TechCare abastarà totes les etapes de la producció de SR i construirà nous enfocaments assistencials per desenvolupar i validar les eines, sistemes, algorismes i indicadors d’alerta precoç per a la identificació eficient de problemes de benestar, inclòs el benestar positiu, a
incloure'ls en models de gestió del benestar. Les tecnologies innovadores identificades a TechCare passaran per diferents estadis validació, des del prototipat fins a estudis a gran escala. Per tant, les solucions identificades de TechCare seran replicables i adaptades diferents sistemes de SR, finalitats de producció i cadenes de valor per a la millora de la gestió del benestar SR a tota la UE.
Es construiran i validaran models de negoci amb les parts interessades. Difusió, comunicació i explotació es produiran materials i es compartiran àmpliament per a un ús fàcil de les solucions TechCare, assegurant-ne l’adopció i la rellevància per a tothom sectors i parts interessades.
TechCare oferirà una millora duradora de la gestió del benestar SR mitjançant tecnologies innovadores al llarg del seu valor en cadena i a tota la UE, i actuarà com a exemple en termes d’enfocament i solucions per a altres espècies i producció sistemes.
AcrònimTechCare
EstatusActiu
Data efectiva d'inici i finalització1/09/2031/08/25

Socis col·laboradors

  • Scotland's Rural College (Coordinador) (guia)
  • Moredun Research Institute (Soci projecte)
  • Institut de l'Elevage (IDELE) (Soci projecte)
  • Institut National de la Recherche Agronomique (INRA) (Soci projecte)
  • NIBIO - Norsk Institutt For Biookonomo (Soci projecte)
  • TEAGASC- Agriculture and Food Development Authority (Soci projecte)
  • Ellinikos Georgikos Organisation - Dimitra (HAO DEMETER) (Soci projecte)
  • Agris Sardegna - Agenzia per la Ricerca i Agricoltura (Soci projecte)
  • Departament de Ciència Animal i dels Aliments de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) (Soci projecte)

Fingerprint

Explora els temes de recerca tractats en aquest projecte. Les etiquetes es generen en funció dels ajuts rebuts. Juntes formen un fingerprint únic.