Saltar a la navegació principal
Saltar a la cerca
Vés al contingut principal
Portal de Recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona Inici
Ajuda i PMF
Català
Español
English
Inici
Perfils
Unitats de recerca
Projectes
Producció científica
Conjunts de dades
Tesis doctorals
Cerca per experiència, nom o afiliació
IMPROVEMENT OF SANITATION SYSTEMS TO REDUCE ANTIMICROBIAL RESISTANCE AND PREVENT THE PRESENCE OF L. MONOCYTOGENES ON SURFACES IN THE FOOD INDUSTRY
Rodriguez Jerez, Jose Juan
(Investigador/a principal)
Pérez Valle, Jorge
(Col.laborador/a)
Rodriguez Lopez, Pedro
(Col.laborador/a)
Vega Sánchez, Aminta Isabel
(Col.laborador/a)
Zamora Viladomiu, Anna
(Col.laborador/a)
Ripollés Àvila, Carolina
(Investigador/a)
Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Centre d’Innovació, Recerca i Transferència en Tecnologia dels aliments (CIRTTA)
Informació general
Fingerprint
Fingerprint
Explora els temes de recerca tractats en aquest projecte. Les etiquetes es generen en funció dels ajuts rebuts. Juntes formen un fingerprint únic.
Ordenar per
Ponderació
Alfabèticament
Keyphrases
Antimicrobial Resistance
100%
Biofilm
50%
Biofilm Formation
100%
Biomimetic Solution
50%
Cleaning Products
50%
Cross-contamination
50%
Direct Detection
50%
Economic Impact
50%
Effective Risk Management
50%
Effective Solutions
50%
Food Contamination
50%
Food Industry
100%
Food Products
50%
Foodborne Disease
50%
Foodborne Pathogens
50%
Hazard Analysis Critical Control Point (HACCP)
50%
Listeria Monocytogenes
100%
Manufacturing Cost
50%
Microorganisms
50%
Natural Proteins
50%
Retail Environment
50%
Retail Food
50%
Risk Management Policy
50%
Safe Products
50%
Sanitation Systems
100%
Scientific Impact
50%
Social Impact
50%
Socio-economic Benefits
50%
Unsafe Areas
50%
INIS
biotechnology
16%
cleaning
16%
contamination
16%
control
33%
cost
16%
detection
33%
diseases
16%
economic impact
16%
environment
33%
food
33%
food industry
50%
management
16%
manufacturing
16%
microorganisms
16%
origin
16%
pathogens
16%
policy
16%
production
16%
proposals
16%
proteins
16%
reduction
33%
risks
33%
social impact
16%
solutions
50%
surfaces
50%