Factors relacionats amb la prevalència de salmonella en el porc i l'efecte de les dietes de finalització sobre l'eliminació de salmonella en fems

  • Mateu de Antonio, Enrique Maria (PI)
  • Soler Barrasus, Mercedes (Investigador/a contractat/da)
  • Tello Bretcha, Montserrat (Investigador/a contractat/da)
  • Casal i Fabrega, Jordi (Investigador/a)
  • Torre Mañas, Maria Elvira (Investigador/a)

Detalls del projecte

Descripció

Resum no disponible
EstatusAcabat
Data efectiva d'inici i finalització1/12/0330/11/06

Socis col·laboradors

  • Sense entitat (Coordinador) (guia)

Finançament

  • Ministerio de Ciencia y Tecnología (MCYT): 9.400,00 €
  • Ministerio de Ciencia y Tecnología (MCYT): 69.000,00 €

Fingerprint

Explora els temes de recerca tractats en aquest projecte. Les etiquetes es generen en funció dels ajuts rebuts. Juntes formen un fingerprint únic.