Evaluación del sistema de envasado Darfresh en alimentos tratados por alta presión isostatica. Propuesta

Detalls del projecte

Description

En aquest projecte s'estudiaran les implicaciones que té el sistema d'envasat en aliments sotmesos a processos de alta presió combinats amb altres tractaments físics o químics per aconseguir la necessària seguretat i al mateix temps una bona qualitat organolèptica i nutritiva. Per això es disposarà d'un equip d'envasat pilot semblant als utilitzats en escala industrial que permetran treballar en condicions tècniques (tipus de material, sistema de segellat i buit) similars a les susceptibles de ser utilitzades en processos reals. Així doncs, s'ampliaran els coneixements existents fins el moment en que la major part de resultats de la bibliografia han estat obtinguts com a materials d'envasat molt divers, no necessàriament del tipus que pot arribar al consumidor final i amb tancat al buit convencional. Es portarà a terme la determinació de l'estabilitat dels productes assajats al llarg del temps de conservació i les implicacions que en ells té l'envàs, tant en qualitat i resistència física com les possibles migracions de components del plàstic i les seves interaccions amb els components alimentaris.
EstatusAcabat
Data efectiva d'inici i finalització2/10/0130/09/02

Finançament

  • Comisión Interministerial de Ciencia y Tecnología (CICYT): 42.683,90 €

Fingerprint

Explora els temes de recerca tractats en aquest projecte. Les etiquetes es generen en funció dels ajuts rebuts. Juntes formen un fingerprint únic.