Estudi prospectiu de trastorns alimentaris i variables de risc relacionats amb aquests en una mostra d'estudiants universitàries

    Detalls del projecte

    Descripció

    El que tractarem és un estudi prospectiu en dos moments en el temps en què analitzarem la prevalència i la incidència de trastorns alimentaris en una mostra de població universitària. El disseny que hi hem utilitzat permetrà estudiar el valor predictiu de les variables de risc (les actituds envers l'alimentació, la dieta, la tendència a la desinhibició alimentària; la preocupació i la insatisfacció corporal, el perfeccionisme i altres aspectes de personalitat, l'autoestima, la depressió i les habilitats socials) en l'eclosió dels trastorns alimentaris.
    EstatusAcabat
    Data efectiva d'inici i finalització1/07/951/07/98

    Finançament

    • Dirección General de Investigación Científica y Técnica (DGICyT): 17.958,20 €

    Fingerprint

    Explora els temes de recerca tractats en aquest projecte. Les etiquetes es generen en funció dels ajuts rebuts. Juntes formen un fingerprint únic.