Detalls del projecte
Description
S'estudiarà l'efecte de l'alta pressió hidrostàtica sobre els lípids de matèries primeres del sector avícola (carn, ou, fetge). Comprovat el benefici de la ingestió de suplements adequats d'àcids grassos poliinsaturats en la dieta humana, les matèries primeres procediran d'animals alimentats amb dieta basal o enriquida, amb la finalitat de comparar les implicacions nutricionals, tecnològiques i sensorials que aquesta suplementació traginen en el procés utilitzat. Es contemplaran les modificacions que puguin esdevenir-se durant la vida útil comercial d'aquests productes, mitjançant l'anàlisi de la fracció lipídica (oxidació, propietats físiques i anàlisi sensorial). A la vista dels resultats obtinguts s'escolliran les variables de processos i formulació que permetin un millor desenvolupament de productes derivats des dels punts de vista tecnològic, nutricional i sensorial.
Estatus | Acabat |
---|---|
Data efectiva d'inici i finalització | 3/11/98 → 3/01/00 |
Socis col·laboradors
- Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) (guia)
- Universitat de Barcelona (UB) (Responsable del Subprojecte)
Finançament
- Comisión Interministerial de Ciencia y Tecnología (CICYT): 40.508,20 €
Fingerprint
Explora els temes de recerca tractats en aquest projecte. Les etiquetes es generen en funció dels ajuts rebuts. Juntes formen un fingerprint únic.