Saltar a la navegació principal
Saltar a la cerca
Vés al contingut principal
Portal de Recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona Inici
Ajuda i PMF
Català
Español
English
Inici
Perfils
Unitats de recerca
Projectes
Producció científica
Conjunts de dades
Tesis doctorals
Cerca per experiència, nom o afiliació
Estudi comparatiu de l'efecte de l'ultrahomogeneització en dos fluids (llet de vaca i liquat de soja) per a l'obtenció de derivats fermentats
Ferragut Perez, Victoria Francisca
(Investigador/a principal)
Capellas Puig, Marta
(Investigador/a)
Guamis Lopez, Buenaventura
(Investigador/a)
Hernandez Herrero, M. Manuela
(Investigador/a)
Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Informació general
Fingerprint
Fingerprint
Explora els temes de recerca tractats en aquest projecte. Les etiquetes es generen en funció dels ajuts rebuts. Juntes formen un fingerprint únic.
Ordenar per
Ponderació
Alfabèticament
Keyphrases
Soja
100%
VacA
100%
Ultrahomogenization
100%
Gel Products
20%
Traditional Process
20%
Fermented Products
20%
Cavitation
20%
Continuous Operation
20%
Conventional Homogenization
20%
Soymilk
20%
High Consistency
20%
Processed Foods
20%
Shear Force
20%
Particle number
20%
Hygienic Quality
20%
Pasteurization
20%
Operating Conditions
20%
Water Retention
20%
Cow Milk
20%
Microbial Inactivation
20%
Food Industry
20%
Nutritional Quality
20%
Food Science
Processed Food
100%
Cow Milk
100%
Soya Milk
100%
Pasteurization
100%
Food Industry
100%