Estabilització biològica i bioquímica de vins per aplicació de la tècnica d'altes pressions. Determinació dels paràmetres tecnològics per a la seva implantació en bodega

Detalls del projecte

Description

En aquest projecte s'aplicarà la tècnica d'alta pressió al vi amb l'objectiu d'aconseguir una estabilització microbiològica i bioquímica del mateix. Per aquest fi, es realitzarà un estudi dels paràmetres tecnològics que permetin l'ús d'aquesta tècnica i la seva implantació en bodega. En aquest estudi, es compararà la tècnica proposada amb altres alternatives ja aplicades en el sector industrial vitivinícola, avaluant l'esmentada alternativa tant des del punt de vista físic-químic i microbiològic, com des del punt de vista organolèptic, es controlarà i analitzarà l'efecte de les diferents tècniques sobre els vins tractats, així com la seva evolució en el temps
EstatusAcabat
Data efectiva d'inici i finalització6/10/995/10/01

Finançament

  • Comisión Interministerial de Ciencia y Tecnología (CICYT)

Fingerprint

Explora els temes de recerca tractats en aquest projecte. Les etiquetes es generen en funció dels ajuts rebuts. Juntes formen un fingerprint únic.