Enabling the drying process to save energy and water, realising process efficiency in the dairy chain - ENTHALPY

Detalls del projecte

Descripció

resum no disponible
EstatusAcabat
Data efectiva d'inici i finalització1/11/1331/10/16

Socis col·laboradors

  • Biozoon GMBH (Soci del projecte)
  • Direcció General de Producció, Innovació i Indústries Agroalimentàries (Soci del projecte)
  • Bodec process technology bv (Soci del projecte)
  • i3 Innovative Technologies B.V. (Soci del projecte)
  • Itram Higiene S.L. (Soci del projecte)
  • Naturstoff-Technik GMBH (Soci del projecte)
  • Dr. Stephen Webb - RTD Services e.U. (Soci del projecte)
  • Ritter XL Solar GMGH (Soci del projecte)
  • Inoxpa SA (Soci del projecte)
  • National Technical University of Athens (Soci del projecte)
  • Loughborough University (Soci del projecte)
  • Otto-von-Guericke Universitat Magdeburg (Soci del projecte)
  • University of Wageningen (Soci del projecte)
  • AVA - Anhaltinische Verfahrens- und Anlagentechnik GmbH (Soci del projecte)
  • Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) (Soci del projecte)
  • PLC Ingredients Limited (Soci del projecte)
  • Netherlands Organisation for Applied Scientific Research (Coordinador) (guia)
  • Logisticon Water treatment B.V. (Soci del projecte)
  • Officine di cartigliano spa (Soci del projecte)

Finançament

  • Comissió Europea (CE): 5.981.430,00 €

Fingerprint

Explora els temes de recerca tractats en aquest projecte. Les etiquetes es generen en funció dels ajuts rebuts. Juntes formen un fingerprint únic.