Saltar a la navegació principal
Saltar a la cerca
Vés al contingut principal
Portal de Recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona Inici
Ajuda i PMF
Català
Español
English
Inici
Perfils
Unitats de recerca
Projectes
Producció científica
Conjunts de dades
Tesis i Treballs supervisats
Cerca per experiència, nom o afiliació
Emulsionantes bioactivos funcionalizados por homogeneización a ultra alta presión (uhph) para la microencapsulacion de aceites vegetales. aplicación a productos de base láctea
Trujillo Mesa, Antonio José
(PI)
Ferragut Perez, Victoria Francisca
(Investigador/a Principal 2)
Capellas Puig, Marta
(Investigador/a)
Codina Torrella, Idoia
(Investigador/a)
Juan Godoy, Bibiana
(Investigador/a)
Quevedo Terre, Joan Miquel
(Investigador/a)
Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Centre d’Innovació, Recerca i Transferència en Tecnologia dels aliments (CIRTTA)
Servei de Planta de Tecnologia dels Aliments (SPTA)
Informació general
Detalls del projecte
Estatus
Acabat
Data efectiva d'inici i finalització
1/01/18
→
30/09/21
Finançament
Ministerio de Economía y Competitividad (MINECO):
102.850,00 €
Veure tot
Veure menys