Saltar a la navegació principal
Saltar a la cerca
Vés al contingut principal
Portal de Recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona Inici
Ajuda i PMF
Català
Español
English
Inici
Perfils
Unitats de recerca
Projectes
Producció científica
Conjunts de dades
Tesis i Treballs supervisats
Cerca per experiència, nom o afiliació
EFECTOS DEL CONSUMO DE COMIDA ULTRAPROCESADA EN EL CORTEX PREFRONTAL Y LA FUNCION EMOCIONAL DE RATAS ADOLESCENTES
Escorihuela Agullo, Rosa Maria
(PI)
Solanas Garcia, Montserrat
(Co-Investigador/a Principal)
Contreras Rodriguez, Oren
(Col.laborador/a)
Fernández Barres, Silvia
(Col.laborador/a)
SNOEREN, EELKE
(Col.laborador/a)
Institut de Neurociències (INc)
Departament de Psiquiatria i Medicina Legal
Estil de Vida, Esport i Salut
Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia
Informació general
Fingerprint
Producció científica
(1)
Fingerprint
Explora els temes de recerca tractats en aquest projecte. Les etiquetes es generen en funció dels ajuts rebuts. Juntes formen un fingerprint únic.
Ordenar per
Ponderació
Alfabèticament
Keyphrases
Adolescencia
100%
Adolescente
100%
Rata
100%
Consumo
100%
Cortex
100%
Salud Mental
50%
Ingesta
50%
Caloric Restriction
50%
Cafeteria Diet
50%
Ultra-processed Food Consumption
50%
Drink Consumption
50%
Behavioral Effects
50%
Metabolic Effects
50%
Male Rats
50%
Obese Males
50%
Oleuropein
50%
Psychosocial Functioning
50%
Desarrollo
33%
Toda
33%
Ultra-processed Foods
30%
Vegetable Consumption
20%
Fruit Consumption
20%
Adolescent Males
20%
Physical Activity
20%
5-hydroxytryptamine
16%
LOS Indices
16%
Lugar
16%
CoMoS
16%
Nutrientes
16%
Cerebro
16%
Conectividad
16%
Estado
16%
Obesity
10%
Standard Chow
10%
Daily Consumption
10%
Spanish Adolescents
10%
Linear Regression Model
10%
Depressive Symptoms
10%
Study Support
10%
Externalizing Behavior
10%
Consumption Activity
10%
Day Activities
10%
Female Adolescents
10%
Sex Effect
10%
Pediatric
10%
Vegetables
10%
Psychological Domain
10%
Mental Health Problems
10%
Sex-specific Association
10%
Psychosocial Impairment
10%
Physical Activity Level
10%
Domain Effects
10%
Dietary Intervention
7%
Food Consumption
7%
Chow Groups
7%
Sucrose Intake
7%
Medicine and Dentistry
Cafeteria Diet
50%
Supplementation
50%
Oleuropein
50%
Food Intake
10%
Diet Therapy
7%
Sugar Intake
7%
Diet Induced Obesity
7%