Saltar a la navegació principal
Saltar a la cerca
Vés al contingut principal
Portal de Recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona Inici
Ajuda i PMF
Català
Español
English
Inici
Perfils
Unitats de recerca
Projectes
Producció científica
Conjunts de dades
Tesis i Treballs supervisats
Cerca per experiència, nom o afiliació
Efectes dels lípids en l'alimentació d'oví lleter sobre els rendiments productitus i la qualitat formatgera de la llet
Casals Costa, Ramon
(PI)
Albanell Trullas, Elena
(Investigador/a)
Peris Miras, Silvia
(Investigador/a)
Such Marti, Francesc Xavier
(Investigador/a)
Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Informació general
Detalls del projecte
Estatus
Acabat
Data efectiva d'inici i finalització
30/12/99
→
30/12/01
Finançament
Comisión Interministerial de Ciencia y Tecnología (CICYT):
50.334,80 €
Veure tot
Veure menys