Saltar a la navegació principal
Saltar a la cerca
Vés al contingut principal
Portal de Recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona Inici
Ajuda i PMF
Català
Español
English
Inici
Perfils
Unitats de recerca
Projectes
Producció científica
Conjunts de dades
Tesis i Treballs supervisats
Cerca per experiència, nom o afiliació
Efecte dels lípids en l'alimentació d'oví lleter sobre la qualitat formatgera de la llet i la ingestió de la ració
Casals Costa, Ramon
(PI)
Albanell Trullas, Elena
(Investigador/a)
Caja Lopez, Gerardo
(Investigador/a)
Peris Miras, Silvia
(Investigador/a)
Such Marti, Francesc Xavier
(Investigador/a)
Informació general
Fingerprint
Fingerprint
Explora els temes de recerca tractats en aquest projecte. Les etiquetes es generen en funció dels ajuts rebuts. Juntes formen un fingerprint únic.
Ordenar per
Ponderació
Alfabèticament
Keyphrases
Alternative Lipid Sources
33%
Calcium Soap
33%
Cheese
33%
Cheese Production
33%
Cottonseed
33%
Dairy Ewes
66%
Degradability
33%
Dry Matter Intake
66%
Fat Source
33%
Feeding Strategy
33%
Human Consumption
33%
Lack of Information
33%
Lipid Supplementation
66%
Manchega
33%
Metabolic Parameters
33%
Milk
100%
Milk Composition
33%
Milk Fatty Acids
33%
Milk Production
33%
Nutritional Quality
33%
Production Cycle
33%
Productive Parameters
33%
Qualität
100%
Recomendations
33%
Sunflower Seeds
33%
Food Science
Cotton Seed
100%
Fat Intake
100%
Milk Composition
100%
Milk Fatty Acids
100%
Milk Production
100%
Nutrition
100%
Nutritive Value
100%
Agricultural and Biological Sciences
Asses
50%
Breed
50%
Cheeses
100%
Cottonseed
50%
Dry Matter Intake
100%
Milk Composition
50%
Milk Fatty Acids
50%
Milk Production
50%
Nutritive Value
50%
Sunflower Seed
50%
Supplementation
50%