Efecte de la utilització de diferents greixos en la dieta sobre els rendiments productius i la qualitat de la carn de pollastre i gall indi

    Detalls del projecte

    Descripció

    Avançar en el coneixement del valor nutritiu de diferents greixos vegetals i animals de producció nacional i respondre a les exigències dels consumidors cap a la qualitat del greix de la seva dieta, han motivat aquest projecte conjunt, en el qual s'abordaran aspectes relacionats amb el metabolisme lipídic i la qualitat nutritiva i tecnològica de la carn d'au (pollastre i gall d'indi)
    EstatusAcabat
    Data efectiva d'inici i finalització1/01/9531/12/96

    Socis col·laboradors

    • Universität Hohenheim (Coordinador) (guia)

    Finançament

    • Ministerio de Educación y Cultura: 3.305,57 €

    Fingerprint

    Explora els temes de recerca tractats en aquest projecte. Les etiquetes es generen en funció dels ajuts rebuts. Juntes formen un fingerprint únic.