Efecte de la suplementació enzimàtica en dietes per a garrins

  • Baucells Sánchez, María Dolores (PI)
  • Barroeta Lajusticia, Ana Cristina (Investigador/a)
  • Brufau Barberà, Joaquim (Investigador/a)
  • Mascarrell Casulleras, Josep (Investigador/a)
  • Pérez Vendrell, Anna Mº (Investigador/a)

    Detalls del projecte

    Descripció

    La suplementació enzimàtica dels aliments per animals esta essent àmpliament estudiada. Donada la capacitat que tenen els enzims d'actuar damunt d'un substracte específic, el nostre interès és avaluar la resposta a la suplementació amb enzims (amilases, B-Glucanases) de diferents matèries primeres communament utilitzades en l'alimentació dels monogàstrics (blat, ordi, morecs). Alguns d'aquests ingredients contenen gran quantitat de B glucans dels quals sabem que s'escapen a la digestió. Amb l'ús correcte d'enzims específics aquests components podrien ser hidrolitzats i dirigits correctament. Per assolir aquests objectius es realitzarà en primer lloc un estudi "in vitro" dels diversos paràmetres analítics per determinar la capacitat de degradació i gel-formadora que tenen els polisacàrids solubles. L'efectivitat d'aquests productes enzimàtics seran provades "in vivo" en un segon pas essent addicionat a dietes de transició
    EstatusAcabat
    Data efectiva d'inici i finalització1/04/9031/03/91

    Finançament

    • Universitat Autònoma de Barcelona (UAB): 8.414,17 €

    Fingerprint

    Explora els temes de recerca tractats en aquest projecte. Les etiquetes es generen en funció dels ajuts rebuts. Juntes formen un fingerprint únic.