Detalls del projecte
Descripció
La suplementació enzimàtica dels aliments per animals esta essent àmpliament estudiada. Donada la capacitat que tenen els enzims d'actuar damunt d'un substracte específic, el nostre interès és avaluar la resposta a la suplementació amb enzims (amilases, B-Glucanases) de diferents matèries primeres communament utilitzades en l'alimentació dels monogàstrics (blat, ordi, morecs). Alguns d'aquests ingredients contenen gran quantitat de B glucans dels quals sabem que s'escapen a la digestió. Amb l'ús correcte d'enzims específics aquests components podrien ser hidrolitzats i dirigits correctament. Per assolir aquests objectius es realitzarà en primer lloc un estudi "in vitro" dels diversos paràmetres analítics per determinar la capacitat de degradació i gel-formadora que tenen els polisacàrids solubles. L'efectivitat d'aquests productes enzimàtics seran provades "in vivo" en un segon pas essent addicionat a dietes de transició
Estatus | Acabat |
---|---|
Data efectiva d'inici i finalització | 1/04/90 → 31/03/91 |
Finançament
- Universitat Autònoma de Barcelona (UAB): 8.414,17 €
Fingerprint
Explora els temes de recerca tractats en aquest projecte. Les etiquetes es generen en funció dels ajuts rebuts. Juntes formen un fingerprint únic.