Efecte de la suplementació d'antioxidants naturals al pinso de les aus vers l'oxidació lipídica de la canal

    Detalls del projecte

    Descripció

    L'establiment dels lípids alimentaris no només és important per la seva qualitat sensorial, funcional i nutricional també esta implicat en l'etiologia de l'arteriosclerosi. Es força important determinar l'eficiència dels compostos naturals com antioxidants en el múscul vermell del pollastre i altres menjars on l'oxidació lipídica es dóna ràpidament amb la finalitat de presentar productes d'aviar estables i sans sense additius artificials al consumidor En aquest treball plantegem la hipòtesi de que els cartenoids, així com l'x-tocoferol, podrien ésser administrats als pollastres i actuarien com antioxidants eficients dintre el teixit muscular. Estudiarem l'eficiència de diferents carotenoids, -caroteno i cantaxantina, comparant amb la del x-tocoferol
    EstatusAcabat
    Data efectiva d'inici i finalització1/04/9131/03/92

    Finançament

    • Universitat Autònoma de Barcelona (UAB): 3.606,07 €

    Fingerprint

    Explora els temes de recerca tractats en aquest projecte. Les etiquetes es generen en funció dels ajuts rebuts. Juntes formen un fingerprint únic.