Detalls del projecte
Descripció
L'establiment dels lípids alimentaris no només és important per la seva qualitat sensorial, funcional i nutricional també esta implicat en l'etiologia de l'arteriosclerosi.
Es força important determinar l'eficiència dels compostos naturals com antioxidants en el múscul vermell del pollastre i altres menjars on l'oxidació lipídica es dóna ràpidament amb la finalitat de presentar productes d'aviar estables i sans sense additius artificials al consumidor
En aquest treball plantegem la hipòtesi de que els cartenoids, així com l'x-tocoferol, podrien ésser administrats als pollastres i actuarien com antioxidants eficients dintre el teixit muscular. Estudiarem l'eficiència de diferents carotenoids, -caroteno i cantaxantina, comparant amb la del x-tocoferol
Estatus | Acabat |
---|---|
Data efectiva d'inici i finalització | 1/04/91 → 31/03/92 |
Finançament
- Universitat Autònoma de Barcelona (UAB): 3.606,07 €
Fingerprint
Explora els temes de recerca tractats en aquest projecte. Les etiquetes es generen en funció dels ajuts rebuts. Juntes formen un fingerprint únic.