Dual Careers for Mental Health

Detalls del projecte

Description

C4MH reuneix un consorci de 28 experts en salut mental i carrera dual que representen 10 organitzacions de 6 estats membres (Bèlgica, Dinamarca, Itàlia, Eslovènia, Espanya, Suècia). El consorci inclou una sèrie d'organitzacions de DC diferents (és a dir, òrgans nacionals de govern esportiu, centre d'alt rendiment, club esportiu d'elit, universitats, gimnàs esportiu) i abasten tant l'educació secundària com l'educació superior.

DC4MH té com a objectiu optimitzar els serveis de salut mental dins de les organitzacions d'"esports i educació d'elit" de la carrera dual europea (DC). Més específicament, l'objectiu és desenvolupar, implementar i avaluar recomanacions i eines de promoció de la salut mental basades en l'evidència, centrades en (a) estructures de salut mental a les organitzacions de DC, (b) seguiment de la salut mental, (c) alfabetització en salut mental i (d) estratègies preventives de foment de la resiliència psicològica. Les recomanacions i eines desenvolupades i implementades dins d'aquest projecte permetran a les organitzacions de DC optimitzar els seus serveis de suport i facilitar una combinació saludable d'esports i educació d'alt nivell. Es preveu que 9.195 atletes DC puguin participar en aquest projecte a través dels socis del consorci.

DC4MH i els seus resultats tenen com a objectiu tenir un impacte aportant un valor afegit directe a la pràctica, la recerca i la política de carrera dual mitjançant:
(1) promoure i augmentar la consciència sobre el tema de la carrera dual i la salut mental,
(2) oferir oportunitats per desenvolupar una comprensió detallada de la carrera dual i la salut mental,
(3) augmentar i millorar les oportunitats per a l'avaluació i el desenvolupament de les competències dels atletes de DC i de les parts interessades de DC,
(4) augmentar i millorar les oportunitats per a l'avaluació i l'optimització dels serveis de suport de DC, i
(5) facilitar la cooperació relacionada amb la doble carrera professional i la salut mental entre els agents implicats en l'esport, l'educació i la salut.
AcrònimDC4MH
EstatusAcabat
Data efectiva d'inici i finalització1/01/2131/12/22

Socis col·laboradors

  • Vrije Universiteit Brussel (Universitat Lliure de Brusel·les - VUB) (Coordinador) (guia)
  • Università degli Studi di Verona (University of Verona) (Soci projecte)
  • Centre d'Alt Rendiment Sant Cugat (Soci projecte)
  • Sveriges Riksidrottsförbund (Soci projecte)
  • Team Danmark (Soci projecte)
  • Royal Sporting Club Anderlecht NV (Soci projecte)
  • HOGSKOLAN I HALMSTAD HH (Soci projecte)
  • Gimnazija Siska (Soci projecte)
  • Univerza V Ljubljani (University of Ljubljana) (Soci projecte)

Fingerprint

Explora els temes de recerca tractats en aquest projecte. Les etiquetes es generen en funció dels ajuts rebuts. Juntes formen un fingerprint únic.