Saltar a la navegació principal
Saltar a la cerca
Vés al contingut principal
Portal de Recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona Inici
Ajuda i PMF
Català
Español
English
Inici
Perfils
Unitats de recerca
Projectes
Producció científica
Conjunts de dades
Tesis i Treballs supervisats
Cerca per experiència, nom o afiliació
Development of healthy cheeses low in Na and rich in Se with improved sensorial traits
Llugany Olle, Merce
(PI)
Masachs Cortina, Enrica
(Col.laborador/a)
Ramos Illan, Sandra
(Col.laborador/a)
Corrales Pinart, Isabel
(Investigador/a)
Ferragut Perez, Victoria Francisca
(Investigador/a)
Padilla Bravo, Rosa
(Investigador/a)
Pons Sole, Gemma
(Investigador/a)
Tolra Perez, Roser
(Investigador/a)
Trujillo Mesa, Antonio José
(Investigador/a)
Gonzalez Cobo, Carlos
(Investigador/a)
Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d’Ecologia
Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Informació general
Detalls del projecte
Acrònim
CheeSe
Estatus
Acabat
Data efectiva d'inici i finalització
1/02/24
→
31/07/24
Veure tot
Veure menys